Essay om fodbold: Liste over helte og VM-vindere

Essay om FodboldEssay om fodbold: - Fodbold er et af de mest populære spil i hele verden. I dag laver Team GuideToExam et par essays om fodbold til eleverne. Allerede fra starten vil vi gøre det klart, at disse essays også kan bruges til at skrive en artikel om fodbold eller et essay om behovet for spil og sport.

Uden nogen FORSINKELSE

LADER SCROLL

Billede af Essay on Football

50 ord essay om fodbold

Fodbold er et populært udendørsspil, der spilles over hele verden. En normal fodboldkamp tager 90 minutter og er opdelt i to halvdele. Hver halvleg har 45 minutters tid.

Et fodboldhold bestående af 11 spillere. Dette spil er meget populært, da hvert minut af spillet er fuld af spænding og spænding. Verdensfodboldens højeste autoritet er FIFA. At spille fodbold gør en mand rask og sund.

100 ord essay om fodbold

Et af de mest populære udendørsspil er fodbold. Det er et 90 minutters spil, der er fuld af spænding og spænding. Tilskueren får glæde indtil sidste minut af spillet.

Fodbold er et spil, der gør os raske og sunde, og det lærer os også værdien af ​​teamwork. Uden teamwork kan en omgang fodbold aldrig vindes.

Fodboldens originalitet kan spores op til den græske civilisation. Men det moderne fodboldspil opstod i England. I øjeblikket spilles fodbold over hele verden.

Den mest prestigefyldte fodboldturnering er FIFA World Club, som afholdes med fire års mellemrum. Indien har ikke gjort så meget i fodbold indtil videre. Men gradvist ses indiske spillere opgradere i dette spil.

200 ord essay om fodbold

Fodbold er et udendørsspil. Dette spil blev først spillet i England i 1863. I det 21. århundrede spillede forskellige lande som Tyskland, Irland, Spanien, Holland og Frankrig dette spil.

FIFA (1904) er det højeste styrende organ for fodbold, som gennemførte en international konkurrence blandt nationaliteterne. Der spilles på 120 yards lange og 80 yards brede baner med en bold lavet af læder. På hver side af legepladsen er der to stolper med tyve meters afstand.

Der er en målmand på hver side og er to backs, tre halfbacks og fem forwards på hver side. Spillet spilles mellem to hold bestående af elleve spillere på hver side og ledes af en dommer. Når han fløjter, begynder spillet.

Kort Essay om fodbold

Hvert hold forsøger at sende bolden gennem to-målet på den modsatte side, og modstanderen forsøger at forsvare. Målmanden er nøje opmærksom på målstængerne, der forhindrer bolden i at komme igennem stolperne.

Det hold, der scorer mere, vinder spillet. Hvis begge hold scorer lige mange mål eller ingen mål i løbet af den givne tid, erklæres det uafgjort.

Spillet spilles generelt i halvfems minutter med et interval på fem til ti minutter. Parterne skifter side efter pausen. Der er nogle etablerede regler i dette spil som - ingen spiller må røre bolden med hænder eller lade hinanden.

Den positive side af dette spil er, at det gør spillerne stærke, aktive, hurtige og lydige. Fodbold er virkelig et af de spændende og mest spændende spil.

Billede af Long Essay on Football

Langt essay om fodbold

Introduktion:- Fodbold er en af ​​de mest populære sportsgrene, der spilles i næsten alle hjørner af verden. Et fodboldhold bestående af 11 spillere spiller i 90 minutter for resultatet. Dette spil kaldes også fodbold.

Fodboldens historie: Der er ikke nogen dokumenteret fodboldhistorie. Men det siges, at et spil, der minder meget om fodbold, blev spillet i Grækenland og nogle dele af Europa i oldtiden.

Men moderne fodbold er udviklet eller opdraget i England. I 1789 blev den første fodboldklub udviklet i England. Da spillet vinder popularitet dag for dag. Nu betragtes fodbold som et af de mest populære udendørsspil i verden.

Regler for fodbold: Fodbold spilles ved at følge visse regler og forskrifter. Først og fremmest skal et fodboldhold maksimalt bestå af 11 spillere.

Der er en målmand, der kan røre bolden med hånden, men de andre 10 spillere kan kun bruge deres fødder, hoved eller bryst til at flytte bolden. Generelt spilles en fodboldkamp i 90 minutter, der er opdelt i to halvdele. Hver halvleg har 45 minutters tid.

Men når stillingen forbliver den samme i de tildelte 90 minutter, tilføjes yderligere 30 minutter for at få resultatet frem. Dermed kan spillet strækkes til 120 minutter i dette tilfælde.

Samtidig, når resultatet forbliver det samme i 120 minutter, kan dommeren beslutte at gennemføre en straffesparkskonkurrence. Dommeren og to linjedommere kontrollerer spillet og tildeler frispark eller straffe til det modsatte hold, hvis en spiller laver overtrædelser under kampen.

Fordele ved at spille fodbold: Fodbold er et spil, som alle kan lide, fordi det har mange fordele. Fodbold er en udendørs sport. At spille fodbold gør en mand rask og sund, for når vi spiller fodbold bliver vores muskler stærke, det forbrænder også vores fedt.

Udover fodbold er en sport, der lærer os værdien af ​​samarbejde og teamwork. På nuværende tidspunkt kan en person opnå en masse navn og berømmelse ved at spille fodbold.

Konklusion:- Fodbold vinder popularitet dag for dag. Dette spil er også populært i Indien. Men stadig er amerikanske og europæiske nationer udviklet meget i denne sport i forhold til Indien.

Indien har ikke konkurreret i FIFA verdensmesterskab indtil videre, men på det seneste kan der bemærkes en del udvikling i indisk fodbold.