Opstel oor sokker: Lys van helde en wêreldbekerwenners

Opstel oor VoetbalOpstel oor sokker: - Sokker is een van die gewildste speletjies regoor die wêreld. Team GuideToExam maak vandag 'n paar opstelle oor sokker vir die studente. Heel aan die begin wil ons dit duidelik stel dat hierdie opstelle ook gebruik kan word om 'n artikel oor sokker of 'n opstel oor die behoefte aan speletjies en sport te skryf.

Sonder enige VERTRAGING

KOM KOM Blaai

Beeld van Essay on Football

50 woorde opstel oor sokker

Sokker is 'n gewilde buitelugspeletjie wat regoor die wêreld gespeel word. 'n Normale sokkerwedstryd duur 90 minute en word in twee helftes verdeel. Elke helfte het 45 minute tyd.

'n Sokkerspan wat uit 11 spelers bestaan. Hierdie speletjie is baie gewild aangesien elke minuut van die speletjie vol opwinding en opwinding is. Die hoogste gesag van wêreldsokker is FIFA. Om sokker te speel maak 'n man fiks en gesond.

100 woorde opstel oor sokker

Een van die gewildste buitelugspeletjies is sokker. Dit is 'n 90 minute speletjie wat vol opwinding en opwinding is. Toeskouer kry genot tot die laaste minuut van die wedstryd.

Sokker is 'n speletjie wat ons fiks en gesond maak en dit leer ons ook die waarde van spanwerk. Sonder spanwerk kan 'n wedstryd sokker nooit gewen word nie.

Die oorspronklikheid van sokker kan tot by die Griekse beskawing opgespoor word. Maar die moderne sokkerspel het in Engeland ontstaan. Tans word sokker regoor die wêreld gespeel.

Die mees gesogte sokkertoernooi is FIFA World Club wat in vier jaar tussenposes gehou word. Indië het tot dusver nog nie soveel in sokker gedoen nie. Maar geleidelik word gesien dat Indiese spelers in hierdie speletjie opgradeer.

200 woorde opstel oor sokker

Sokker is 'n buitelugspeletjie. Hierdie speletjie is die eerste keer in 1863 in Engeland gespeel. In die 21ste eeu het verskeie lande soos Duitsland, Ierland, Spanje, Nederland en Frankryk hierdie speletjie gespeel.

FIFA (1904) is die hoogste beheerliggaam van sokker, wat 'n internasionale kompetisie onder die nasionaliteite gehou het. Dit word gespeel op 120 meter lank en 80 meter breë velde met 'n bal van leer. Aan elke kant van die speelgrond is daar twee pale twintig meter uitmekaar.

Daar is een doelwagter aan elke kant en is twee agterspelers, drie halwe agterspelers en vyf voorspelers aan elke kant. Die wedstryd word gespeel tussen twee spanne wat bestaan ​​uit elf spelers aan elke kant en word gelei deur 'n skeidsregter. Met sy fluitjie begin die wedstryd.

kort Opstel oor sokker

Elke span probeer om die bal deur die twee-doel van die teenoorgestelde kant te slaag en die opponent probeer verdedig. Die doelwagter is streng waaksaam oor die pale wat verhoed dat die bal deur die pale kom.

Die span wat meer aanteken, wen die wedstryd. As beide spanne 'n gelyke aantal doele aanteken of geen doel aanteken gedurende die gegewe tyd nie, word dit as gelykop verklaar.

Die wedstryd word gewoonlik vir negentig minute gespeel met 'n interval van vyf tot tien minute. Die partye verander van kant na die pouse. Daar is 'n paar gevestigde reëls van hierdie speletjie soos - geen speler word toegelaat om die bal met hande aan te raak of mekaar te laai nie.

Die positiewe kant van hierdie speletjie is dat dit die spelers sterk, aktief, vinnig en gehoorsaam maak. Sokker is regtig een van die opwindendste en opwindendste speletjies.

Beeld van Long Essay on Football

Lang opstel oor sokker

Inleiding:- Sokker is een van die gewildste sportsoorte wat in byna elke uithoek van die wêreld gespeel word. 'n Sokkerspan wat uit 11 spelers bestaan, speel vir 90 minute vir die uitslag. Hierdie wedstryd word ook sokker genoem.

Geskiedenis van sokker: - Daar is geen bewese geskiedenis van sokker nie. Maar daar word gesê dat 'n speletjie wat baie soortgelyk aan sokker is, in antieke tye in Griekeland en sommige dele van Europa gespeel is.

Maar moderne sokker word in Engeland ontwikkel of grootgemaak. In 1789 is die eerste sokkerklub in Engeland ontwikkel. Aangesien die speletjie dag vir dag gewild word. Nou word sokker beskou as een van die gewildste buitelugspeletjies ter wêreld.

Reëls van sokker:- Sokker word gespeel deur sekere reëls en regulasies te volg. Eerstens moet 'n sokkerspan uit 'n maksimum aantal van 11 spelers bestaan.

Daar is 'n doelwagter wat die bal met die hand kan raak, maar die ander 10 spelers kan net hul voete, kop of bors gebruik om die bal te beweeg. Oor die algemeen word 'n sokkerwedstryd vir 90 minute gespeel wat in twee helftes verdeel word. Elke helfte het 45 minute tyd.

Maar wanneer die telling dieselfde bly in die toegelate 90 minute, word 'n ekstra 30 minute bygevoeg om die uitslag uit te haal. Die spel kan dus in hierdie geval tot 120 minute gerek word.

Wanneer die uitslag terselfdertyd vir 120 minute dieselfde bly, kan die skeidsregter besluit om 'n strafdoelstryd uit te voer. Die skeidsregter en twee lynregter beheer die wedstryd en ken vryskoppe of strafskoppe aan die teenoorgestelde span toe as enige speler tydens die wedstryd foute maak.

Voordele van sokker speel:- Sokker is 'n speletjie waarvan almal hou, want dit het baie voordele. Sokker is 'n buitelugsport. Om sokker te speel maak 'n man fiks en gesond, want as ons sokker speel word ons spiere sterk, dit verbrand ook ons ​​vette.

Behalwe dat sokker 'n sport is wat ons die waarde van samewerking en spanwerk leer. In die huidige tyd kan 'n persoon baie naam en roem bereik deur sokker te speel.

Afsluiting:- Sokker word dag vir dag gewild. Hierdie speletjie is ook gewild in Indië. Maar steeds, Amerikaanse en Europese nasies is baie ontwikkel in hierdie sport in vergelyking met Indië.

Indië het tot dusver nog nie aan die FIFA-wêreldbeker deelgeneem nie, maar onlangs kan baie ontwikkeling in Indiese sokker opgemerk word.