Ensaio sobre fútbol: heroes e lista de gañadores da Copa do Mundo

Ensaio sobre fútbolEnsaio sobre fútbol: o fútbol é un dos xogos máis populares de todo o mundo. Hoxe Team GuideToExam está elaborando algúns ensaios sobre fútbol para os estudantes. Desde o primeiro momento, queremos deixar claro que estes ensaios tamén poden servir para escribir un artigo sobre fútbol ou un ensaio sobre a necesidade do xogo e do deporte.

Sen ningún RETRASO

DEIXAMOS

Imaxe de Ensaio sobre fútbol

Ensaio de 50 palabras sobre fútbol

O fútbol é un xogo popular ao aire libre que se xoga en todo o mundo. Un partido de fútbol normal leva 90 minutos e divídese en dúas metades. Cada metade ten 45 minutos de tempo.

Un equipo de fútbol formado por 11 xogadores. Este xogo é moi popular xa que cada minuto do xogo está cheo de emoción e emoción. A máxima autoridade do fútbol mundial é a FIFA. Xogar ao fútbol fai un home en forma e saudable.

Ensaio de 100 palabras sobre fútbol

Un dos xogos ao aire libre máis populares é o fútbol. É un partido de 90 minutos que está cheo de emoción e emoción. O espectador goza ata o último minuto do partido.

O fútbol é un xogo que nos fai en forma e sans e tamén nos ensina o valor do traballo en equipo. Sen traballo en equipo nunca se pode gañar un partido de fútbol.

A orixinalidade do fútbol pódese rastrexar ata a civilización grega. Pero o fútbol moderno orixinouse en Inglaterra. Na actualidade o fútbol tómase en todo o mundo.

O torneo de fútbol máis prestixioso é o FIFA World Club, que se celebra en intervalos de catro anos. A India non fixo tanto no fútbol ata agora. Pero aos poucos vese aos xogadores indios mellorando neste xogo.

Ensaio de 200 palabras sobre fútbol

O fútbol é un xogo ao aire libre. Este xogo xogouse por primeira vez en Inglaterra en 1863. No século XXI, varios países como Alemaña, Irlanda, España, Holanda e Francia xogaron a este xogo.

A FIFA (1904) é o máximo órgano de goberno do fútbol, ​​que levou a cabo unha competición internacional entre as nacionalidades. Xógase en campos de 120 metros de longo e 80 de ancho cunha pelota de coiro. A cada lado do parque infantil hai dous postes separados por vinte metros.

Hai un porteiro por lado e hai dous laterales, tres medias e cinco dianteiros por lado. O xogo dispútase entre dous equipos formados por once xogadores por cada bando e dirixidos por un árbitro. Ao tocar o seu asubío comeza o xogo.

Curto Ensaio sobre fútbol

Cada equipo tenta pasar o balón polo dobre gol do lado contrario e o rival tenta defender. O porteiro está en estrita vixilancia dos postes que impiden que o balón pase polos postes.

O equipo que máis marca gaña o partido. Se os dous equipos marcan o mesmo número de goles ou non marcan ningún gol durante o tempo indicado, declararase empatado.

O xogo xógase xeralmente durante noventa minutos cun intervalo de cinco a dez minutos. Os partidos cambian de bando despois do intervalo. Existen algunhas regras establecidas deste xogo como: ningún xogador está autorizado a tocar o balón coas mans nin cargarse entre eles.

O lado positivo deste xogo é que fai que os xogadores sexan fortes, activos, rápidos e obedientes. O fútbol é realmente un dos xogos máis emocionantes e emocionantes.

Imaxe de Long Essay on Football

Ensaio longo sobre fútbol

Introdución: - O fútbol é un dos deportes máis populares que se xoga en case todos os recunchos do mundo. Un equipo de fútbol formado por 11 xogadores xoga 90 minutos polo resultado. Este xogo tamén se chama fútbol.

Historia do fútbol: - Non hai ningunha historia comprobada do fútbol. Pero dise que en Grecia e nalgunhas partes de Europa xogouse na antigüidade un xogo moi parecido ao fútbol.

Pero o fútbol moderno desenvólvese ou críase en Inglaterra. En 1789 desenvolveuse o primeiro club de fútbol en Inglaterra. Xa que o xogo está gañando popularidade día a día. Agora o fútbol é considerado un dos xogos ao aire libre máis populares do mundo.

Regras do fútbol: - O fútbol xógase seguindo certas regras e regulamentos. En primeiro lugar, un equipo de fútbol debe estar formado por un número máximo de 11 xogadores.

Hai un porteiro que pode tocar o balón coa man pero os outros 10 xogadores só poden usar os pés, a cabeza ou o peito para mover o balón. Xeralmente, un partido de fútbol lévase durante 90 minutos que se divide en dúas metades, cada metade ten 45 minutos de tempo.

Pero cando o marcador segue sendo o mesmo nos 90 minutos asignados, engádense 30 minutos extra para sacar o resultado. Así, o xogo pódese estirar a 120 minutos neste caso.

Simultaneamente, cando o resultado permanece igual durante 120 minutos, o árbitro pode decidir realizar unha tanda de penaltis. O árbitro e dous linieros controlan o xogo e conceden tiros libres ou penaltis ao equipo contrario se algún xogador comete faltas durante o xogo.

Beneficios de xogar ao fútbol: - O fútbol é un xogo que gusta a todos porque ten moitas vantaxes. O fútbol é un deporte ao aire libre. Xogar ao fútbol fai que un home sexa en forma e saudable porque cando xogamos ao fútbol os nosos músculos se fortalecen, tamén queiman as graxas.

Ademais o fútbol é un deporte que nos ensina o valor da cooperación e do traballo en equipo. No momento actual, unha persoa pode acadar moito nome e fama xogando ao fútbol.

Conclusión: - O fútbol vai gañando popularidade día a día. Este xogo tamén é popular na India. Pero aínda así, as nacións americanas e europeas desenvólvense moito neste deporte en comparación coa India.

A India non competiu na copa mundial da FIFA ata agora, pero recentemente pódese notar moito desenvolvemento no fútbol indio.