Essay om fotball: Heroes and World Cup Winners List

Essay on FootbalEssay on Football: - Fotball er et av de mest populære spillene over hele verden. I dag lager Team GuideToExam noen essays om fotball for studentene. Helt i utgangspunktet ønsker vi å gjøre det klart at disse essayene også kan brukes til å skrive en artikkel om fotball eller et essay om behovet for spill og sport.

Uten noen FORSINKELSE

LA OSS RULE

Bilde av Essay on Football

50 ord essay om fotball

Fotball er et populært utendørsspill som spilles over hele verden. En vanlig fotballkamp tar 90 minutter og er delt i to omganger. Hver omgang har 45 minutter.

Et fotballag bestående av 11 spillere. Dette spillet er veldig populært ettersom hvert minutt av spillet er fullt av spenning og spenning. Den høyeste autoriteten i verdensfotballen er FIFA. Å spille fotball gjør en mann frisk og frisk.

100 ord essay om fotball

Et av de mest populære utendørsspillene er fotball. Det er et 90-minutters spill som er fullt av spenning og spenning. Tilskuere får glede til siste minutt av kampen.

Fotball er et spill som gjør oss spreke og sunne, og det lærer oss også verdien av teamarbeid. Uten lagarbeid kan en fotballkamp aldri vinnes.

Fotballens originalitet kan spores opp til den greske sivilisasjonen. Men det moderne fotballspillet oppsto i England. For tiden spilles fotball over hele verden.

Den mest prestisjefylte fotballturneringen er FIFA World Club som arrangeres med fire års mellomrom. India har ikke gjort så mye i fotball så langt. Men gradvis ser man indiske spillere oppgradere i dette spillet.

200 ord essay om fotball

Fotball er et utendørsspill. Dette spillet ble først spilt i England i 1863. I det 21. århundre spilte forskjellige land som Tyskland, Irland, Spania, Nederland og Frankrike dette spillet.

FIFA (1904) er det høyeste styringsorganet for fotball, som gjennomførte en internasjonal konkurranse blant nasjonalitetene. Det spilles på 120 yards lange og 80 yards brede baner med en ball laget av lær. På hver side av lekeplassen er det to stolper med tjue meters mellomrom.

Det er en keeper på hver side og er to backer, tre halvbacks og fem forwards på hver side. Spillet spilles mellom to lag som består av elleve spillere på hver side og ledes av en dommer. Når han blåser i fløyta begynner spillet.

Kort Essay om fotball

Hvert lag prøver å sende ballen gjennom to-målet til motsatt side og motstanderen prøver å forsvare. Målvakten er nøye med stolpene som hindrer ballen i å komme gjennom stolpene.

Laget som scorer mer vinner spillet. Hvis begge lag scorer like mange mål eller ikke scorer mål i løpet av den gitte tiden, erklæres det uavgjort.

Spillet spilles vanligvis i nitti minutter med et intervall på fem til ti minutter. Partene bytter side etter intervallet. Det er noen etablerte regler for dette spillet som - ingen spillere har lov til å berøre ballen med hendene eller lade hverandre.

Den positive siden av dette spillet er at det gjør spillerne sterke, aktive, raske og lydige. Fotball er virkelig et av de spennende og mest spennende spillene.

Bilde av Long Essay on Football

Langt essay om fotball

Introduksjon:- Fotball er en av de mest populære idrettene som spilles i nesten hvert eneste hjørne av verden. Et fotballag bestående av 11 spillere spiller i 90 minutter for resultatet. Dette spillet kalles også fotball.

Fotballens historie: Det er ingen dokumentert historie med fotball. Men det sies at et spill som ligner veldig på fotball ble spilt i Hellas og enkelte deler av Europa i antikken.

Men moderne fotball er utviklet eller oppdratt i England. I 1789 ble den første fotballklubben utviklet i England. Siden spillet øker i popularitet dag for dag. Nå regnes fotball som et av de mest populære utendørsspillene i verden.

Regler for fotball:- Fotball spilles ved å følge visse regler og forskrifter. Først og fremst må et fotballag bestå av maksimalt 11 spillere.

Det er en målvakt som kan berøre ballen for hånd, men de andre 10 spillerne kan bare bruke føttene, hodet eller brystet for å flytte ballen. Vanligvis spilles en fotballkamp i 90 minutter som er delt inn i to halvdeler. Hver omgang har 45 minutter.

Men når poengsummen forblir den samme i de tildelte 90 minuttene, legges det til 30 minutter ekstra for å få ut resultatet. Dermed kan spillet strekkes til 120 minutter i dette tilfellet.

Samtidig når resultatet forblir det samme i 120 minutter også, kan dommeren bestemme seg for å gjennomføre en straffesparkkonkurranse. Dommeren og to linjedommere kontrollerer spillet og tildeler frispark eller straffer til det motsatte laget hvis noen spiller gjør regelbrudd under kampen.

Fordeler med å spille fotball:- Fotball er et spill som er likt av alle fordi det har mange fordeler. Fotball er en utendørssport. Å spille fotball gjør en mann i form og sunn fordi når vi spiller fotball blir musklene våre sterke, det forbrenner også fettet vårt.

Foruten fotball er en sport som lærer oss verdien av samarbeid og lagarbeid. I den nåværende tiden kan en person oppnå mye navn og berømmelse ved å spille fotball.

Konklusjon:- Fotball blir stadig mer populært dag for dag. Dette spillet er også populært i India. Men fortsatt er amerikanske og europeiske nasjoner utviklet mye i denne sporten i forhold til India.

India har ikke konkurrert i FIFA verdensmesterskap så langt, men den siste tiden kan det merkes mye utvikling i indisk fotball.